torstai 5. helmikuuta 2015

Pinaattiletut (maidoton, soijaton, gluteeniton)

Tänään paistelin ruoaksi ison kasan pinaattilettuja. Koska pyrin tekemään kaikille sopivaa ruokaa, nämäkin olivat maidottomia, soijattomia ja gluteenittomia. Tästä saa helposti muokkaamalla myös kananmunattoman, lisää vaan vähän enemmän jauhoja.

1l kauramaitoa
4 kananmunaa
6-8dl riisijauhoja
4tl psylliumia
Suolaa maun mukaan
Ripaus valkopippuria

Taikinasta ei kannata tehdä liian paksua, sillä se turvotessaan sakeutuu. Jos taikina on liian paksua, lisää nestettä.
Paistamiseen käytin maidotonta ja soijatonta juoksevaa margariinia, kätevää letunpaistossa :)
Kyllä oli hyviä!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.