torstai 23. tammikuuta 2014

Lisää luomuilua!

Eilen se sitten tuli, luomulaatikon lähetys! Täynnä ihania hedelmiä ja vihanneksia. Laatu aivan mainiota ja makukin hyvä. Tänäaamuna popsittiin klementiinejä aamupuuron lisäksi.
Taidanpa tilata sieltä jatkossakin!

Suunnitelmissa ollut, vanhempien toiveiden mukainen viikko-ohjelma alkaa saada muotoaan. Keskiviikosta näyttää tulevan kerhopäivä, jollekkin päivälle laitetaan muskari, ja yhdelle päivälle kädentaitoja. Hirveän tarkkaa aikataulua ei tehdä, jos huvittaa lähteä pulkkamäkeen niin sitten lähdetään ja siirretään maalaukset toiselle päivälle. Perhepäivähoidon etuja!
Vapaa leikki ja ulkoilu on erittäin tärkeää, joten niille annetaan paljon tilaa. Ja joa aamupäivällä ollaan esim.kerhossa, iltapäivä tietenkin sitten ulkona. Jos vain ei ole liian kylmä, niin ulkoilemme kyllä päivittäin. Se tekee kaikille hyvää! :)

Tein eteiseen kalenterin, josta vanhemmat voivat tuodessaan kurkistaa mitä on ohjelmassa, jos on tiedossa jotain erityistä. Lisäksi laitoin siihen luomulaatikolta tulleen esitteen, johon merkkasin, mitä meillä tällä viikolta sieltä on ja mistä ne ovat peräisin.

Loppuun vielä hieman kuvia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti