sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Luomuilua

Viimeaikoina olen tehnyt valitettavan huonoja vihannesostoksia kaupasta, josta normaalisti teen ruokaostoksemme. Vihannekset ovat ollet lommoisia, nahistuneen näköisiä, ja hedelmät on menneet homeeseen alta aikayksikön. Enpä tuollaisia viitsisi paljon tarjota! Joka päivä kuitenkin syömme hedelmiä välipalalla ja salaattia/raasteita ruoan kanssa, joten tämä on aika iso asia.
Perheellämme ei ole autoa, joten kovin pitkältä emme lähde ruokia raahaamaan ja mietinkin että mikä neuvoksi kunnes mieheni muisti Luomulaatikon! On ollut pitkään puhetta sieltä tilaamisesta joten nyt päätin viimein ottaa itseäni niskasta kiinni. Ja eikun nettiin. Keskiviikkona pitäisi sitten lähetyksen saapua, sekalainen kasa hedelmiä ja salaattitarpeita. Entiseen työpaikkaani tilattiin juurekset ja kasvikset ja osa kuivatarvikkeistakin tuota kautta ja ainakin silloin laatu oli ensiluokkaista joten uskalsin nytkin tilata melko hinnakkaankin setin.
Täytyy sitten keskiviikkona koittaa ehtiä päivitellä tänne mitä sieltä tuli, tämähän on ihan kuin joulua odottaisi.. :)

Sunnuntai onkin yleensä viikon kiireisin päivä. Käyn kaupassa ostamassa koko viikon ruokatarvikkeet ja maidot, pesen pyykkiä, vaihdan puhtaat petivaatteet lasten peittoihin ja tyynyihin, leivon viikoksi leivät ja valmistelen muutenkin viikkoa. Vispipuurot ja kiisselitkin on yleensä meillä alkuviikosta, nekin ehtii sujuvasti sunnuntaina keitellä valmiiksi. Semmoista mukavaa puuhailua omalla aikataululla, helpottaa seuraavan viikon hommiakin kummasti.

Tässä nyt iltateen ääressä, koirat lenkitettyinä nukkuvat jalkojen juuressa. Mukavaa viikkoa sinne itse kullekkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti