torstai 16. tammikuuta 2014

Vähän hankintoja ja järjestelyhommia

Uusin vähän ruokalistaa. Edelleen on käytössä kiertävä kuuden viikon ruokalista, joskin muutokset ovat siinäkin mahdollisia. Ensimmäinen viikko uutta viikkoa on kohta takanapäin, hyvin on ruoka maistunut, saas nähdä miten muiden viikkojen kanssa käy. :)
Tein myös elämäni ensimmäistä kertaa pinaattikeittoa ihan alusta loppuun asti itse, ja siitä tulikin ihan superhyvää. Pitää jakaa resepti teidänkin kanssanne tässä kunhan saan aikaiseksi.
Uuden ruokalistan voi tarkistaa tuolta ylhäältä ruokailu-kohdasta. :)

Lastenhuone sai pari viikkoa takaperin myöakin uuden ilmeen. Kuopuksemme siirtyi sinne nukkumaan isosiskon kanssa ja näinollen piti uusia sisustusta että saimme kaikki sängyt mahtumaan. Ostimme ikeasta isoimman expedit-hyllyn mitä löytyi ja kaksi alinta riviä täytimme kannellisilla lelulaatikoilla, joihin tuli päätyihin kuvat siitä, mitä mikäkin laatikko sisältää. Keskimmäiseen hyllyriviin ostimme upotettavat kaapit jonne sai pelit ja lorupussit ja muut sellaiset, jotka saa olla piilossa. Vielä jäi ylimmät hyllyt kivasti kirjoille ja esikoisen omille hienouksille. Varastosta kaivelin esiin Brion puisen hellankin joten on nyt hyvä leikkiä kotileikkejäkin.

Muita järjestelyhommiakin tein. Hommasin matkasänkyihin kunnon patjat ohuiden tilalle, jotta lasten olisi mukavampi nukkua. Tilaahan nuo vähän vievät mutta kivempi pienten on nukkua pehmoisimmissa pesissä.
Eteiseen on ollut pitkään suunnitteilla joko liitutaulu tai valkotaulu ruokalistaa varten, ja nyt satuin löytämään facebookin kirpoispalstalta rullallisen liitutaulutarraa, joten tein siitä ja kartongista taulun eteisen kaapinoveen. Siitä voi nyt sitten vanhemmat tuodessaan/hakiessaan kurkistaa mitä minäkin päivänä on syöty. Eipä tuo kovin kummoinen ole, mutta tyhjää parempi :)

Tokmannin alekorista tein myöskin löydön. 8kpl muumilautasia ihan älyttömän halpaan hintaan! Jotenkin tuo muumiastiahurahdus iski, kun vaihdoimme osan tee/kahvikupeistamme kauan himoitsemiini muumimukeihin. Kylläpä varmaan maistuu nyt lapsille voileipä paremmalta, kun se tarjoillaan muumilautaselta :)

Näin tälläkertaa. Loppuun vielä vähän kuvia edellämainituista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti