perjantai 12. huhtikuuta 2013

Kiirettä pitää :)

Taas yksi viikko vierähti enkä olevinaan ole ehtinyt edes tämän viikon ruokalistaa blogata. Tässäpä tämä nyt kuitenkin tulee, eli mitä meillä syötiin tällä viikolla!

Maanantaina vietettiin lomapäivää, tai pikemminkin, ei ollut hoitolapsia joten tein paperitöitä ja hoidin muita asioita.

Tiistai
Aamupala: Kaurapuuro
Lounas: juustoinen kanakeitto
Välipala: mustikkakiisseli, leipä

Keskiviikko
Aamupala: neljän viljan puuro
Lounas: makkara-makaronilaatikko, kurkku, tomaatti
Välipala: karjalanpiirakka, mustikkakiisseli

Torstai:
Aamupala: ohrapuuro
Lounas: tomaattinen tonnikalapata, kurkku, tomaatti, paprika
Välipala: mustikkakiisseli, karjalanpiirakka, juustokuutiot

Perjantai:
Aamupala: ruispuuro
Lounas: jauheliha-perunalaatikko, herne-maissi-porkkana
Välipala: Patonki, mansikkajogurtti

Tällä viikolla olikin poikkeuksellisesti parina päivänä samaa välipalaa. Olin ostanut välipalatarvikkeita vähän reilulla kädellä joten syötiin niitä sitten pois, etteivät menneet huonoksi :)

Tänään perjantaina tehtiin retki tapaamaan muutamaa muuta hoitajaa näyttelijänpuistoon. Oli kiva nähdä muitakin, ettei aina vaan omalla porukalla kökötetä :) Puisto oli minulle vieras ja käveltiinkin sinne vähän kiertoreittiä mutta tulipahan ulkoiltua. Ja voi että mikä mäki siellä oli! Ensi talvena kyllä on tiedossa, minne mennään pulkkamäkeen!
Sen verran pitkään reissussa vierähti, että hypättiin bussiin ja huristeltiin sillä kotiin. Kotona odottikin ruoka valmiina, kun olin jättänyt laatikon uuniin miedolla lämmöllä paistumaan. Sitten maistuikin taas uni!

Tämä viikko olikin sitten pulkassa lasten osalta. Vielä kun siivoaa paikat ja pesee pyykit ja käy kaupassa, niin pääseekin viikonlopun viettoon.

Mukavaa viikonloppua kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti