perjantai 18. heinäkuuta 2014

Ja jälleen yhdet jäähyväiset.

Työni on ihanaa, maailman parasta. Perheet, joiden kanssa olen yhteistyötä saanut tehdä, ovat poikkeuksetta olleet mukavia, ja asiat ovat sujuneet mallikkaasti. Kiitos vaan teille kaikille siitä!
Tähän työhön kuuluu myös luopumisia. Elämäntilanteet muuttuvat, tulee eteen ikäviä ja vaikeitakin asioita, sairastumisia, muuttoja, hoidontarpeen muutoksia. Jokainen luotani lähtenyt lapsi on vienyt pienen palasen sydäntä mukanaan.
Tämän päivän jälkeen aloitan kesälomani perheeni kanssa ja jo kovasti olen odottanut kiireettömiä ja laiskoja aamuja, pitkään nukkumista ja rantareissuja. Tänään on kuitenkin myös yhden hoitolapsen viimeinen hoitopäivä luonani, joten hiukan haikeissa tunnelmissa lomaani aloittelen. Taas yksi lapsi pitää lähettää maailmalle. En tiedä, turtuuko näihin hyvästeihin iän ja kokemuksen myötä, en usko, sillä lapsia hoidan niinkuin omiani ja jokaiseen lapseen kiintyy omalla tavallaan. Hyvillä mielin kuitenkin lähetän tämänkin lapsen kohti uusia seikkailuja, taskussa mukavat muistot, ja iso kasa valokuviakin!
Loman jälkeen, eli 18.8 alkaen olisi sitten yksi hoitopaikka vapaana seuraavalle pienelle ihmiselle luonani. Ottakaahan yhteyttä, jos tarvitsette hoitoa. Vaikka lomailenkin, vastailen puhelimeen ja sähköposteihin kun muilta puuhilta joudan.
Mukavaa kesää hoidokeille, perheille, ja teille muille lukijoille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti