lauantai 8. helmikuuta 2014

Askarteluja ja haaveiluja :)

Ihan pakko hehkuttaa. Ostin viimein kaikille babybjörnin ruokalaput, kun mwni hermo noihin halpisversioihin. 8kpl meillä ollut niitä 9kk aikana ja kaikki rikki. Joko kiinnitysmekanismi, tai kaukalo pohjasta halki. Ei kannata köyhän ostaa halpaa? :) nää uudet on kyllä ihanat ja värikkäätkin.

Tänään kävin kirppiskierroksella keskustassa ja käväisin samalla myös Prismassa. Voi että! Siellä olis ollut ihania finlaysonin lasten pussilakanoita ja tyynyliinoja, olis tehnyt mieli ostaa ne kaikki. Äkkiseltään 34e/setti kertaa neljä tuntui kuitenkin hivenen suurelta, niinpä ne jäi hyllyyn. Siellä oli myös ihania lasten astioita. Menivät niin mun hankintalistalle. Iloisen näköiset tekstiilit ja astiat tekee päivästä hauskan. Pitää alkaa pistää jemmaan vähän rahaa ja kun on isompi setti kasassa, pistää vähän uusiksi näitä. Yhtä tai kahta asiaa en viitsi asiakseni lähteä Prismasta näin autottomana hakemaan joten teen reissun sitten kun voin hakea kaiken mitä haluan. :)

Laitanpa tähän samaan syssyyn kuvia perjantaisista askartelupuuhista. Tehtiin hienoja lapasia! Tekijöinä tälläkertaa 1v8kk sekä 3v.

Jaaniin. Löysin myös läjän maaleja kirppikseltä! Ens viikollakin askarrellaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti