torstai 4. heinäkuuta 2013

Kesä ja kärpäset!

Kyllä on ihanaa, kun on kesä! Ei tarvitse pukea montaa kerrosta päälle vaatteita ja ulkona voi tehdä vaikka mitä! Ollaankin ulkoiltu aika tavalla nyt aina kun on vaan keliä riittänyt. Omassa pihassa puistoiltu, kun tässä on keinut ja liukumäet ja hiekkalaatikotkin omasta takaa. Taloyhtiömme isännöitsijä oli myöskin suosiollinen ja asennutti pihaamme myös semmoisen perinteisen vastakkain istuttavan pihakeinun, jossa on keinuteltu lasten kanssa.
Näin kesän kunniaksi ollaan myös grillailtu ja syöty ulkona, paistettu lettuja, käyty torilla ostamassa mansikoita, ruokittu sorsia, ihmetelty Duon suihkulähteitä ja suunnitelmissa on vielä metsäretkikin eväineen. Lapset on kovasti tykänneet kun on ohjelmaa ja päiväunet on maistuneet :) Niin, ja käytiinhän me kirjastossakin hakemassa lisää luettavaa!
Tässä lähellä, kävelymatkan päässä Lempäälän rajalla, on ihanaa maalaismaisemaa. Kävimme perheen kanssa yksi viikonloppu siellä koiraa lenkittämässä, ja yhtäkkiä olimmekin keskellä heinäpeltojen reunustamaa pikkutietä! Ihan kuin olisi maalla, ja vain kivenheitto hervannasta. Siellä oli myös laitumella hevosia ja niitä ihastellessamme, tuli siihen niiden omistajakin jutulle ja lupasi, että saisimme lasten kanssa viedä niille joku päivä porkkanoita ja/tai leipää. Matkaa sinne kyllä on lapsille reilunlaisesti, mutta ajattelin, että pakataan mukaan eväät ja lapset rattaisiin niin hyvin jaksettaisiin. Pitänee ottaa suunnitelmiin. :)
Olen jäämässä ensi viikon jälkeen myös kesälomalle. Vastailen puheluihin ja sähköposteihin kyllä, mutta en välttämättä heti samalta istumalta :) Sorvin ääreen palailen sitten koulujen alettua.
Tämmöistä tänne tällä kertaa! Lapset nukkuu ja minä hörpin tässä päiväteetäni. Mukavaa kesää teille sinne ruudun toiseen päähän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.