torstai 14. maaliskuuta 2013

Maailman helpoin perunarieska

Tänään tein välipalaksi eilisen muusin tähteistä perunarieskaa. Ohje on maailman helpoin, ja rieska on mitä maistuvin, etenkin lämpimänä. Tämä on meidän perheen suosikki ollut jo pidemmän aikaa ja aina kun tehdään muusia, pitäisi tätäkin tehdä. Ja aina se loppuu kesken :)
Tässäpä ohje, olkaa hyvät:
Maailman helpoin perunarieska:
Muusin jämiä, niin paljon kun sitä riittää :)
Kananmuna, tai kaksi jos aiot tehdä paljon
Vehnäjauhoja, sen verran, että taikinasta tulee melko jämäkkä, taputeltava taikina. Saa jäädä "tahmeaksikin" -levitä vain sitten lusikalla!
Paistele uunin keskitasolla reilussa parissa sadassa asteessa, kunnes pinta saa kauniin värin!
Herkullisinta lämpimänä voin ja/tai juuston kera!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti